6.2.2014

Poikkeus vahvistaa säännön

Tämä on kaniblogi. Teen käsitöitä kaneille. Mutta sitten yksi ystävä pyysi minua ompelemaan koiralleen, ja minähän innostuin. Lähinnä varmaan siksi, että minulla on krooninen kääpiöpinserikuume ja haaveilen, että saan sitten ommella sille valjaat, takit, pannat, pipot, tossut ja kaiken mahdollisen. Kääpiöhyypiötä odotellessa oli kivaa saada ommella kaverin koiralle.

Toiveena oli Y-valjaat, joissa olisi pörröä ja pinkkiä. Ompelin nämä valjaat jo joulukuussa, mutta päätin etten bloggaa ennen kuin tiedän miten toimivat käytännössä koiran kanssa lenkillä. Kyseessä olivat kuitenkin elämäni ensimmäiset koiran valjaat jotka tein. Kaveri antoi koirastaan mitat, joiden mukaan sitten ajattelin asiaa ja piirtelin paperille suunnitelmaa, sitten vaan pari testiompelua. Lopulta surruutelemaan oikeita valjaita. Lopuksi vielä heijastinsydänten kiinnittelyä silittämällä ja avot.

Nyt käytäntö on osoittanut, että kaverin villakoira pitää tuotoksestani. Tämä oli tosi kiva erikoisprojekti ja pinkin kuosin puolesta sopii oikein hyvin ystävyysteemaankin.


Valjaissa on pinkki metallirengas, johon hihna tulee. Ei näy kuvassa.

Blogissa on lukijoita yhtä vaille 50. Ihan huippua! Kiitos kaikille lukijoille ja muistakaan osallistua ystävänpäiväarvontaan!

2 kommenttia: