24.8.2014

Eloarvonta suoritettu

Heipähei, Eloarvonta on suoritettu ja nyt julkaistaan voittajat. Monikossa, koska innostuin arpomaan kaksi palkintoa. Ihan vaan siksi, että arvonnalla oli tarkoitus juhlistaa sitä, että teitä lukijoita tuli 70 täyteen. No, nyt on sitten yhtä vaille 80 kasassa. Joten oikestaan voisi juhlia kahdeksankymppisiä :D Toivoitte bloggausta Pinjan häkistä, tarvikkeista ja ruokinnasta. Semmoinen on tekeillä heti kun ennätän. Videota en valitettavasti voi ottaa, koska minun järkkärini ei osaa videoida. Tabletti osaisi, mutta laatu olisi sitten aika karmeaa...eli videot saa vielä odottaa tuloaan, ehkä joskus tulevaisuudessa.

Lisäksi toiveissa oli hassuja kuvia. Täytyy penkoa kuva-arkistoja jos pupuista löytyisi höpsöjä kuvia. Tai sitten voisi tehdä kuvapostauksen jossa oli muutenkin kivoja kuvia kaikista eri kaneistani. Vaikka ihan vaan sen kunniaksi, että syyskuun alussa meillä on pomppinut tasan kymmenen vuotta vähintään yksi kaniini. Siitähän voisi tulla kiva juttu kanihistoriastani valokuvin. 

Tee-se-itse -postailua ja seuraava Pupun pajahaaste on tulossa piakkoin. 

Boksin pohjallinen. Aplikoin siihen tommoisen kanin.

Mutta nyt voittajiin ja palkintoihin. Ensimmäisenä arpa osui nimimerkkiin Bunnies Story. Hän saa Pupunpajassa tehdyn kuljetusboksin pohjallisen. Pohjallinen on kuvassa Atlas 10 -boksissa, mutta sopinee aika moneen muuhunkin laatikkoon. Toinen puoli on vihreää vettä kestävää kangasta, toinen puoli fleeceä. Pohjallista voi käyttää kummin päin haluaa: jos fleece on alaspäin niin lattiassa on lämpöeriste, jos fleece on päälle päin, niin pupulla on pehmeämpi istuskella. Pohjallisen mukaan lähtee pussi kauraa. 

Magneetti, pallo ja Trixien sakset.


Toinen arpa osui Ronjaan. Hän saa mustan Pupunpajassa tehdyn kanimagneetin, Trixien kynsisakset paketissaan ja kulkuspallon. Tuollaisesta pallosta Pinja on ainakin hirveästi tykännyt.

Onnea voittajille!

Seuraava arvonta pidetään viimeistään kun lukijoita on sata. 

3 kommenttia: