2.8.2014

Jäniinin hyppykoulu #1

Olen täällä vain maininnut Pinjan hyppyinnokkuudesta ja kertonut hypyttäneeni sitä. Ikinä ei ole kuitenkaan blogiin asti tullut kuvaa jäniinin pompuista. Ajattelinkin nyt aloittaa kuvaamaan enemmän treenejämme ja bloggaamaan niistä enemmän. Tällä hetkellä ollaan hypitty olohuoneessa ja eteisessä helpon suoran tasoista rataa, lähinnä pystyjä. Tässä on siis paljon matkaa kehittyä paremmaksi.

Este maksimikorkeudessa.
Ainoa käytössä oleva oikeanlainen este on siis tavallinen pysty, maksimikorkeus 35 cm. Pinja hyppää sen tuosta vain. Seuraavaksi tarkoitus olisi keskittyä hyppäämään pitempää rataa ja pidempiä esteitä. Korkeutta ei siis ole tarkoitus lisätä vaan haastetta muuten. 

Pompom.
Tänään pompittiin muutamaan kertaan rata. Pinja jatkaa aina hypyn jälkeen juoksua eteenpäin, ja juoksemme sitten asunnossa niin pitkään kun tulee seinä vastaan. Tänään vedettiin olkkarista eteisen läpi aina ulko-ovelle asti, ennen kuin jäniini löysi jarrut. Etenemisongelmaa ei siis ainakaan ole. Joskin välillä neiti suuntaa hypättyään kohti makkaria, joka on sen vapaanaoloalue. Oma paikka vetää puoleensa, hypytkin kulkee aina paremmin makkaria kohti mennessä :D

Spurttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti