19.1.2016

DIY: Kauralaarin teippaukset


Sisäkanien omistamisen ei pitäisi mielestäni tarkoittaa sitä, että ei voisi sisustaa. Täytyy vain keksiä käytännöllisiä, turvallisia ja samalla kauniita ideoita. Kerroin aikasemmin kahdesta korista häkin päällä, jossa säilytän kanien tavaroita.

Katse kiinnittyi kaurapussiin korien vieressä. Pussi oli aika ruma, mutta kaapiin sitä ei voinut piilottaa. Häkin päällinen oli fiksuin paikka, mutta ulkomuotoa piti kaunistaa. Tarvittiin siis kaunis säilytysastia. 

Löysin itseni tutkailemasta verkkokaupoista löytyisikö kanikuvioista teippiä. Löytyihän sitä, Teippitarhasta. Olin saanut päähäni vision teipatusta kauralaarista.
Ikean kuiva-aineiden säilytysrasian kylkeen kiinnittyi kaniteippi. Hyvin yksinkertainen tuunaus, joka toi rasiaan kuitenkin hyvin ilmettä. Teippasin ensin rasian yläreunaan maalarinteipin ja sitten kaniteipin maalarinteipin linjan mukaan. Niin sain puputeipin suoraan.

Kannen saa ilmatiivisti kiinni, koska rasia on tarkoitettu kuiva-aineden säilytykseen keittiön kaapissa. Muovinen rasia kestää myös pesun. Puputeippikin kestää käsin tiskauksen tarvittaessa, muovi kun on. 

 Nyt ei ole mikä tahansa rasia häkin päällä, vaan selvästi kanien oma.1 kommentti: