16.1.2016

Tammiarvonnan voittaja


Tammiarvontaan osallistui paljon väkeä blogissa ja jonkun verran myös Facebookin puolella. Kiitos jokaiselle osallistujalle. Listasin kaikki ideanne kalenteriini ja ammennan sieltä blogiin aina kun sopiva hetki käy. 

Bloggauksia toivottiin estetreeneistä ja muusta elämästämme. Videoitakin, ja niitä on kyllä piakkoin tulossa. DIY-bloggauksia toivoi useampi ja teidän iloksenne voin todeta, että minulla on parikin DIY-ohjetta hautumassa. Tänään yhden niistä toteutin ja siitä ensi viikolla lisää! Kaiken kaikkiaan inspiroitte bloggaustani toiveillanne ja pyrin toteuttamaan niin paljon kun suinkin pystyn. 

Tammiarvonnassa arvottiin yksi palkinto blogissa osallistuneille, toinen Facebookissa osallistuneille. Blogin puolella arvonnan voittaja on nimimerkki Romeo! Onnea!

Mikäs oli Pupunpajan yllätyspaketin sisältö? Voittajille lähtee pupuaiheinen heijastin, joka kiinnitetään takana olevalla neulalla. Voittajan kanille Pinja ja Muumi suunnittelivat Jussinpussin, joka sisältää kauraa, kuivattua voikukkaa ja hiukan kuivattua kehäkukkaa.
3 kommenttia:

 1. Oi, ihania nuo heijastimet, ja onnea voittajalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin noista heijastimista kovin :) Heijastimet on vähän niin kuin liikennemerkkejä. Pyöreä on "pakollinen puputtaminen" ja kolmio on "pupuvaara" :D

   Poista
  2. ...mahtavat sisällöt liikennemerkeillä...

   Poista