6.10.2014

Syysnäyttelyssä

Valjaat rivissä.
Lauantaina startattiin Pinjan kanssa seitsämältä aamulla matkaan. Olin katsonut bussiaikataulut arkiaikataulusta, ja tajusin sitten pysäkillä että lauantaina ei bussi siihen aikaan kulje. Ei kun vain takaisin kotiin, ja pyytämään josko mies heittäisi isomman tien varteen, josta bussit Helsinkiin kulkevat tiuhaan. Onneksi ehdittiin Helsinkiin ja junaan, johon oli lippu ostettu. 

Junalla pääsi kätevästi näyttelypaikan viereen. Kävin ensin noutamassa Pinjan numeron ja näyttelyluettelon infopisteellä ja laittamassa jänön bokseineen paikoilleen. Sitten aloin kasaamaan valjaita myyntipöydälle, joka muuten oli tosi iso! 

Näyttelypäivä myyntipöydän takana istuskellen meni sujuvasti. Välillä toki kiertelin katsomassa ja valokuvaamassa vähän. Pinja oli melkein viimeinen kani pöydällä, ja sen arvostelun aikaan hippaloin vilkuilemaan miten se pöydällä käyttäytyy. Hyvin se meni. Pinjan pisteet oli 94,5, eli parhaat mitä se on saanut. Toisaalta kaikki kanit sai kovia pistemääriä, ja tuomari itsekin sanoi, että lähti ekoille kaneille isoja pisteitä niin pakko oli sit samalla linjalla loppuun mennä.

Hieman harmitti, että Pinjalla lähti kynsistä piste pois. Vaikka mukamas olin tarkasti leikannut. Se piste olisi ollutkin ihan otettavissa, ja 95,5 pisteellä Pinja olisi voittanut luokkansa ja ehkä jotain muutakin. Pinjan luokan voittaja sai nimittäin 95 pistettä. Havahduin samalla siihen, et Pinja oli seniorinaaraissa, voi apua, miten aika menee noin nopeasti!

Pinja tuomaroitavana.


Piitun väriä tuomari ei kommentoinut mitenkään. Minkään kanin näyttelyarvostelupaperiin ei siis kirjattu kanin väriä, joten tuomari tuskin määritteli niitä sitten millekään pitkäkorvalle. Toisaalta, ainakin osan aikaa tuomari meni ilman sihteeriä, joten eipä siinä hirveästi teekään mieli kirjustella kun ei ole apukättä kirjurina. 

Ylipäätään meillä oli tosi mukava päivä Pinjan kanssa. Pari kirjaakin ostin toisesta myyntipöydästä. Niistä ehkä lisää myöhemmin, kunhan vähän ehdin niitä lukea. 

Myyntiapulaiseni istui pöydällä.

Tänään on muuten Pinjan nimipäivä. Sen kunniaksi neiti mussutti mehukasta päärynää.

2 kommenttia:

  1. Hyvin meni näyttelyt! Myöhästyneet nimipäiväonnittelut Pinjalle! ;3

    VastaaPoista
  2. Hyvin meni! :) Teetkö sinä myytäväksi lapavaljaita?
    Tai voisitko tehdä joskus postauksen/videon jossa kerrotaan miten lapavaljaat tehdään? :)

    VastaaPoista