22.12.2014

Joulukalenteri #22

Pinea-kassitMusta kangasväri on yksi sottaisimmista aineista, jota tiedän. Yrität pestä sitä pois sormistasi ja sen jälkeen saat pestä koko kylpyhuoneen. Väri leviää uskomattoman nopeasti pesutilanteessa, sillä se värjää vedenkin mustaksi. Lavuaari muuttuu harmaaksi ja sen saa hangata pesuaineen kera. Kankaanpaino on siis mitä parhainta joulupuuhaa.

Minulta on kyselty myynkö kangaskasseja. Nytpä siis tiedoksi, että olen aloittanut kassien painon yhden erän myyntiä varten. Ristin kanikuosin Pineaksi. Pinea on osa pinjan (puulaji) latinankielistä nimeä. Painan vielä hieman lisää, sillä toisin kuin valjaita, näitä ei voi tehdä sitä mukaa kun tilauksia tulee. Yhtä kassia kun ei ole järkeä painaa, vaan kannattaa tehdä useampi kerralla.

Pinea-kuosia on mielenkiintoista painaa, sillä jokaiselle kanille tulee uniikki karvakuviointi. Se onkin yksin käsinpainamisen hienouksia, ei tule mitään massaa, vaan yksilöllisiä tuotteita.

Kassit tulevat myyntiin tammikuun alussa. Ne ovat luonnonvalkeaa orgaanista puuvillaa, joissa on pitkä hihna. Eka erä tulee olemaan aika pieni ja pääasiassa mustia printtejä. Kartoitan tällä erällä onko näille kysyntää, eli otanko jatkossa myös kasseja myyntiin esimerkiksi näyttelyihin, joissa myyn valjaita.


1 kommentti: