4.12.2014

Joulukalenteri #4Pinjan päiväkirjaOdotan nyt elämäni neljättä joulua. Siksi kai tämä päiväkirjani sopiikin tähän neljänteen päivään hyvin. Tänään aloitin päivän jumppaamalla. Loikin häkissä ylätasanteelle ja takaisin alas. Sitten juoksin häkkiä ympäri loikaten joka kierroksella vessalaatikon yli. Sitten hyppäsin taas tasolle. Välillä söin heinää ja pötköttelin, sitten jumppasin lisää. Lopulta sain aamuraksuni. 

Syön raksut aina kerralla, eikä siinä kovin kauan mene. Söisin kyllä sata kertaa enemmän jos annettaisiin. Yksi päivä livahdin kaappiin raksulaatikkoon syömään. En saanut sitä päivänä illallista ollenkaan, voitteko kuvitella! 

Kaappiin pääsee helpoiten kun pinkaisee sinne heti kun ovi avataan. Ja olen muuten aika hyvä pinkomaan. Sen verran kai joka jänis saa itseään kehua. Kukas sen kanin korvat nostaa ellei kani itse...en kahdannut sanoa hännän. Kissat kulkee häntä pystyssä mutta kanit korvat pystyssä. Sanoihan se Pupu Tupunakin aikanaan (huomatkaa kirjallinen harrastuneisuuteni) että kanit pitäisi mitatata korvat pystyssä. Se on fakta. 

Mutta nyt minun täytyy mennä. Yritän murtaa ovessa olevan portin päästäkseni olohuoneeseen. Siinä tarvitaan tonttumaisia agenttikeinoja - tai talttahampaita! 2 kommenttia: