7.12.2014

Joulukalenteri #7

Kuumat juomat kahvista teehen ja glögiin kuuluvat jouluun ja sen odotukseen. Kauniit mukit ovat osa tunnelmaa, tietysti. Mukeista ja astioista puhuttaessa yksi lempisuunnittelijoistani on Heljä Liukko-Sundström. Hänet tunnetaan erityisesti jänisaiheistaan. Veikkaisin, että jokainen tuntee nämä mukit:

Kyseessä on Arabian tuotanto. Kanit esittelevät eri harrastuksia. Tämä neulova kani on suosikkini. Täydellinen teemuki, joten jännä sinänsä etten jo omista tällaista mukia. Liukko-Sundströmiltä on myös jänisaiheisia seinätauluja, joista osan hinta on noussut todella korkeaksi keräilijöiden keskuudessa. 

Viime jouluna Arabialla oli sesonkituotteena Tuike-sarja, jossa puput koristelivat joulupuuta. Kerrassaan täydellinen glögimuki. Glögihän pitää olla mukillinen. Se semmoiset pienet lasit metallisankoineen ovat turhaa hifistelyä...


3 kommenttia:

 1. missä tämmösiä myydään esimerkiksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kutovat puput -muki on poistunut Arabian valikoimista 2012. Niissä on ollut eri aiheita myynnissä aina eri aikaan, kuten esimerkiksi Muumi-mukeissakin on. En tiedä onko tällä hetkellä Arabian valikoimissa mitään pupumukia, koska Arabian omalta myyntisivulta ei ainakaan löydy. Riippunee siis ihan kaupasta, mitä mukeja on vielä hyllyssä vai onko mitään. Ihan Sokokset, Prismat, Cittarit yms. on myyneet kuten muutakin Arabiaa.

   Arabian Tuike-sarja oli tosiaan joulun 2013 sesonki-tuote, eli sitä ole tehty myyntiin muuten. Mutta sitä löytyy ainakin Sokoksen verkkokaupasta vielä, ja varmaan jostain muualtakin :)

   Poista
 2. Noi kuusta koristelevat puput on kyllä ihania :)

  VastaaPoista