1.12.2014

Pupunpajan joulukalenteri #1

Päätin haastaa itseni (ja jänikseni) ja toteuttaa joulukalenterin blogissa. En vielä tosiaankaan tiedä, mitä kaikkea näiden 24 päivän luukuista ilmantuu, joten tämä on aika yllätyksellistä itsellenikin. 
Avataanpa siis ensimmäinen luukku: 


Mies osti minulle pari vuotta sitten kaksi tällaista pupumaista joulukoristetta. Meillä ei tosin tänä vuonna tule omaa kuusta, koska ei vietetä joulua kotona vaan mennään vanhempieni luokse. Pinjakin totta kai tulee sinne, koska kanien kuuluu viettää joulu siellä missä muukin perhe. Mahtaa Pinja innostua, kun pääsee tuttuun paikkaan puuhailemaan. 

Pinja on rento matkustelija, se nukkuu boksissa koko matkan ja jos määränpäänä on tuttu paikka, (meidän jomman kumman kotikoti), niin eikun vaan boksista suoraan seikkailemaan. Se tarkistaa mitkä asiat on muuttunut viime käynnistä ja menee sitten syömään heinää ja nukkumaan.

Heinästä puheenollen, onkohan ihmisille mitään tuotetta, joka on yhtä hyvänmakuista ja terveellistä kuin heinä on kaneille? Saisi syödä rajattomasti, ja tekisi vain hyvää. Näin joulun alla sitä miettii kaikenlaista. 

6 kommenttia:

 1. Käyhän katsomassa mun blogin:
  http://tahtilemmikit.blogspot.fi
  Anteeksi mainostus, mutta tarvitsen epätoivoisesi uusia lukijoita.
  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa, ihania elämiä sulla siellä! Hyvää joulua sinullekin :)

   Poista
 2. En kyllä tiedä onko ihmisille mitää samanlaista kun kaneille heinä...
  Mitääpäs miettiä...
  Kiva postaus!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihminen ainakaan itsensäkokoista ruokavuorta syödä, niinkuin kani syö heinää :D

   Poista
 3. Kiva postaus! Ensimmäisenä tuli mieleen vihannekset, jos ihminen ei syö vihanneksia ei pysy terveenä eikä elimistö voi hyvin, jos kani ei syö heinää menee kanillakin huonosti :D

  http://kani-asiaa2011.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, porkkanat! Me syötiinkin tänään Pinjan kanssa yhdessä porkkanaa :D

   Poista