13.7.2015

Batman! Ja muutama muukin kuosi SM-kisoissa


Pinkit Batman-valjaat valmistuivat juurikin, ja pääsivät kuvaukseen pehmokani Hetan päälle. Mies nauroi eilen kun toin Muumin kotiin, että tuohan on ihan kuin elävä versio Hetasta. Roudasi Hetan Muumin viereen ja käski katsomaan. Kieltämättä. Täytyy ottaa teille kuva aiheesta kuinka pehmokanin elävä versio kotiutui :D

Muumin esittelybloggausta saatte kuitenkin odotella vielä hetken, sillä tänään aiheenani ovat valjaat. Lähinnä siksi, että kanihypyn SM-kisat lähestyvät. Ne pidetään 25.-26.7. Maskussa. Mukana on myös väliluokkia ja useampi yritys sponssaamassa kisoja. Libra Artic tulee pitkästä aikaa Suomeen myymään esteitä! 

Suuntaan itse paikalle päiväseltään lauantaina. Puput jäävät näillä näkymin kotiin. Niin, paitsi Hetta, joka tulee malliksi myyntipöydälle, sillä tulen kisoihin myymään valjaita. Olin viime vuonnakin SM-kisoissa myymässä ja oli tosi kiva päivä. Pakkaan siis mukaan valjas- ja hihnavarastoni ja vietän päivän pöytäni takana. 

Heti kun olen saanut kaikki tilausvaljaat ommeltua, ompelen valjaita SM-kisoihin myyntiin. Tilausvaljaat on muuten kaikki aloitettu. Metallirenkaat vaan oli päässeet huomaamattomasti vajumaan vähiin, joten en saa ihan kaikkia tehtyä ennen kuin postikusti polkee niitä minulle uuden paketin. Onneksi se on aika nopea polkemaan.

Mikäli haluatte ostaa kisoissa jotkut tietyt valjaat niin suosittelen tilaamaan etukäteen, että varmasti saatte. Mutta tosiaan mukana on myös varastoni, josta saa ostaa tuotteita ihan ilman ennakkoilmoitustakin. 

Myyntipöydälle saa, ja on toivottavaakin, tulla kanin kanssa. Valjaita saa sovitella kaneille, jotta löytyy paras koko ja kanin turkin väriin täydellisesti istuva kuosi ;)  Nään mielelläni tekemiäni valjaita kanien päällä, joten todellakin saa sovitella, tai vaikka ottaa pienet testiloikat myyntipöydän ympäri!

Maksu tapahtuu käteisellä. Etukäteistilauksen noutavat voi tietysti maksaa etukäteen tilillekin :)


PS. Pinkkiä Batman-kuosia riittänee vielä yksiin S-koon H-valjaisiin tai XS-koon lapareihin. Keltaista Batmaniakin on aika vähän jäljellä...Suosittelen tilaamaan reippaasti, jos sitä tahtoo, muuten voi jäädä ilman :)

PPS. Ajatelkaa, saan ommella pitkästä aikaa omalle kanille valjaat. Muumi ehkä tahtoo Batmanit kans...

2 kommenttia:

  1. Moi! Teetkö siis lapavaljaita tilauksesta ? Olisin kiinostunut mitä värejä sinulla on ja kuinka paljon maksaa? :)

    VastaaPoista