24.7.2015

Lemmikkiblogit


Kuinka moni teistä lukijoista on huomannut, että kesäkuussa avautui lemmikkiblogeille suunnattu portaali? Ainakin itse olen kaivannut semmoista jo kauan, muoti-, fitness-, ja lifestyleblogeillehan on esimerkiksi ollut pitkään Indiedaysin ja Suomen blogimedian kaltaisia talleja. 

Hevosblogeille on ollut Blogitalli-portaali ja kesäkuussa sama ylläpitäjä avasi Lemmikkiblogit portaalin. Blogit on siellä jaoteltu koira-, kissa-, ja muihin blogeihin. Kaniblogeja portaalissa on alusta asti edustanut Never forget to smile, joka on kyllä kaniblogien parhaimmistoa. Blogi, jota itsekin luen ja josta tykkään tosi paljon. Pupunpaja pääsi Lemmikkiblogien elokuun tähtiblogi -äänestykseen. Mukana on neljä blogia, joista lukijat äänestävät yhden kuukauden tähtiblogiksi. Kuukauden tähtiblogi pääsee elokuuksi mukaan Lemmikkiblogeihin, ja sen jälkeen ehkä varsinaiseksi blogiksikin portaaliin. 

Olen tosi innoissani siitä, että Pupunpaja pääsi mukaan kilpailuun ja toivon, että äänestätte ahkerasti. Olisi niin huippua päästä tähtiblogiksi ja saada mahdollisuus päästä Lemmikkiblogien hienojen blogien kaartiin mukaan! 

Pupunpajan lisäksi elokuun tähtiblogin paikasta kisaa myös toinen kaniblogi, Vauhtihirmut. Olen seurannut blogia pitkään ja tykkään siitä tosi paljon. Kaksi muuta ehdokasta ovat kissablogi ja koirablogi. Vauhtihirmujen kanssa Pupunpajalla on varmasti samoja lukijoita jonkun verran, joten äänet voi vähän jakautua. Mutta toivon, että jos Pupunpaja ei pääse tähtiblogiksi niin Vauhtihirmut pääsisi. Olisi vaan niin hienoa saada Lemmikkiblogeihin toinen kaniblogi. 

Vienosti esitän nyt toiveen,

Kiitän kaikkia äänestäneitä jo etukäteen, tää on niin hieno mahdollisuus et pompin iloloikilla ympäri kämppää kun kuulin et päästään mukaan :D

PS. Viikonlopun bloggaus tulee kanihypyn SM-kisoista. Oon siellä huomenna. Saa tulla juttelee, vaikkei valjaita ostaisikaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti