12.7.2015

Puotinharju 12.7.2015

Tänään oli sateinen kisapäivä. Matkattiin Pinjan kanssa jälleen Puotinharjuun, urakkana helppo suora. Piitu oli kisaamisesta eri mieltä, joten paljoakaan kerrottavaa tuloksistamme ei ole. Kaksi keskeytystä. 

Ei auta, nyt ei näytä menevän meidän kisat ihan putkeen. Pinja ei vaan halunnut loikkia tänään radalla. Jos se loikkisi, se osaisi. Mutta kun se ei edes yrittänyt, vaan halusi istuskella. Ehkä siitä tulee vanhemiten filosofi...

Pinjalla oli nuorena vaikeuksia oppia valjaissa oloa. Se ei jotenkin uskaltanut liikkua valjaat päällä. Kaikki tarmo keskitettiin niiden repimiseen yltä.

Lopulta sain sen oppimaan olemaan välittämättä valjaista ja loikkimaan kunnolla. Viime päivinä ollaan ehkä menty valjailussa vähän takapakkia. Luulen, että jänö tekee taas valjaista hitusen ongelmaa itselleen. Täytyy katsoa mihin tämä tästä kehittyy.
Mutta sitten iloisempiin mietintöihin. Meille muutti nimittäin tänään uusi pitkäkorvainen ystävä! Muumi on reilu 5-kuukautinen pupupoika, joka on tarkoistus kastaroinnin jälkeen saada sujutettua Pinjan ystäväksi. 

Saatte ensi viikolla tarkempaa esittelyä Muumista, kunhan ehdin itsekin tutustua herraan paremmin. Näin yhden illan tarkailtuani sanoisin että todella lupsakka ja reipas kaveri. On ottanut tosi lunkisti Pinjan kerroshäkin yläkertaan muuton. Siellä se jo kellahti heittäytymällä selälleen ja pötkötteli silmät ummessa. 

Muumi sai siis asunnokseen Pinjan häkin yläkerran. Lisäsin häkkiin paloja niin, että entinen aukko meni umpeen ja nyt kaneilla on erilliset tilat. Sitten joskus jos ja kun heistä tulee parhaat ystävät, lattia puretaan taas entiseen malliin ja saavat pitää häkkiä yhteisenä.
2 kommenttia:

  1. Ihanaa että Pinja sai kaverin! Toivotaan että pupuista tulee ystävät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Pinjalle tekee hyvää saada kaniseuraa. Tähän mennessä Pinja ei ole ollut Muumille yhtään vihainen, vaikka se veikin häkin yläkerran. Enemmänkin on utelias ja kurkkii, että mitä siellä yläkerrassa oikein tapahtuu :D

      Poista