26.7.2015

Kanihypyn SM-kisat


Heräsin eilen viideltä ja yhdeksältä olin Turussa. Siitä sitten Maskuun ja myyntipöytää pystyttämään. Kanit jäi kotiin mutustamaan aamupalaa kun lähdin. Kun olin junassa mies soitti, että ei pysty nukkumaan kun Muumi remuaa niin paljon. Muumi on kunnon stalkkeri - oli irrottanut häkin alusmattoa niin, että näki alakertaan katsella Pinjaa. Onneksi tätä ei ole tiedossa enää montaa viikkoa. Muumille on jo varattu aika leikkaukseen ja varoajan jälkeen kokeilen yhdistää kanit. 

SM-kisoissa päivä meni mukavasti vaikkei mukana ollutkaan omaa kania. Repullinen valjaita ja hihnoja sen sijaan oli - kotiinpäin ei tarvinnut moniakaan valjaita tuoda ja hihnojakin meni ihan mukavasti. Myynnin suhteenkin oli siis hyvä päivä, mutta ehdottomasti oli myös kiva katsella kisoja. 


Olisi pitänyt olla myynnissä enemmän M-kokoa ja timanttikuoseja. Timanttikuosit loppui heti, ja M-kokokin loppui kesken päivän. Mulle jäi oikeestaan jäljelle varastoon kokoja XS ja L, ja sitten pari S-kokoa. Suurin osa estekaneista käyttää kuitenkin M-koon valjaita, kun ovat vähintään parikiloisia. 

Oli muuten pakko tänään koettaa miten Muumi hyppää, kun eilisen oli katsellut hienosti hyppääviä kaneja. Hypytin irtona yhtä pientä pystyä eteisessä pari kertaa ja hienosti Muumi hyppäsi. Vähän epäröi ja ihmetteli, mut hyppäsi kyllä. Muumiahan ei voi hypyttää sitten hetkeen kun se käy kastroinnissa, että haavat ehtii parantua. Sillä on siis tiedossa hyppytaukoa, mut voidaan treenailla nyt ennen sitä. 

Palkintopöytäkuvaan päätyi näköjään kanikin.

Tässä vielä muutama kuva kisoista. Palkintoja oli paljon, myös väliluokissa. Lahjoitin itsekin pari valjaslahjakorttia palkintoihin. Kisat kesti niin pitkään etten ehtinyt jäämään palkintojenjakoon. Mulla oli kuuden junaan lippu ostettu etukäteen (kiitos VR:n kesäalet, tuli matka halvaksi), ja silloin oli vielä korkeushypyn SM-luokka menossa kun lähdin. 

Eliitti mutka, eli mutkan SM-luokka ja kisaeste.

Korkeushypyn SM-luokan alkua. 

Korkeushypyssä tehtiin muuten uusi suomenennätys kun Banarama's Arnos Grove hyppäsi 95 cm. Edellinen ennätys oli 90 cm, joka tehtiin tämön vuoden helmikuussa. Maailmanennätys on 105 cm, eli 10 sentin päässä on suomalaiskani nyt siitä. Suomenennätyshypyn voi käydä katsomassa videolta Suomen Estekanien Facebook-sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti