4.2.2014

Pupupäivyri

Olipa kerran ilta, jona halusin askarrella. Siinäpä sitten näpertelin Pupupäivyrin. Päivyriin voi kirjata ylös mitä nyt ikinä haluaa kaniensa elämästä tallettaa. Kirjata miten ruokkii pupua, poikasen painon kehitystä, hölmöt tempaukset. Kirjoittaa päiväkirjaa niistä olennaisista iloista ja suruista ja näyttelyreissuista eksymisineen. Päivyrissä on myös takakannen sisällä tasku, johon voisi sujauttaa vaikka näyttelyarvostelukortteja tai eläinlääkärista saatuja lappuja. Siinäpä sitä riittäkin miettimistä, millainen Pupupäivyri olisi kiva.

Itse olen ainakin iloinen, että olen kirjannut yläasteella ollessani ylös tuntojani kun sain ensimmäisen kanin. Sitä tulee muistaneeksi jo edesmenneistä kaneista ties mitä kun lukee päiväkirjaa. Siellä on myös kaikenlaisia piirroksia kaneistani. Pupupäivyriin voikin myös piirtää, askarrella ja vaikka skräpätä. Minkälaisia päiväkirjoja teillä on pupujanne varten?

Kansi. Kumirenksu estää repsottamisen.

Takakansi.

4 kommenttia:

 1. Ihana ulkoasu tuolla päivyrillä! :)

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä Saran kanssa! :)

  VastaaPoista
 3. Vau, osaat tehdä kaikkea kivaa! :) Voit olla varma, että tästä postauksesta oli apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä jos oli apua. Ajattelin vielä ideoida mitä kaikkea päivyriin voisi täydennellä ja tehdä jonkun tee-se-itse bloggauksen :)

   Poista