1.11.2015

Messuarvonnan voittajaArvontoja on aina tosi kiva järjestää ja olen tyytyväinen, että sain tämän messuarvonnan pitää. Arvonnathan ei ole mitään ilman hyviä palkintoja ja välillä niitä on tosi vaikea keksiä. No nyt ei, koska kellepä nyt ei kaksi lippua Lemmikkimessuille kelpaisi?

Arvonta on suoritettu tänään arvontakoneella arvovaltaisen raadin valvonnassa (Pinja & Muumi) . 

Voittaja on Iina!
Onnea voittajalle, olet saanut sähköpostia antamaasi osoitteeseen. 

7 kommenttia:

 1. Ootko menossa tonne messuille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lauantaina menen kanien kanssa. Pinja on petissä, Muumi hyppää :)

   Poista
 2. Moikka :) haluisin nähä sun ja muiden pupuja näyteltävänä ja esteradoilla. Moneltahan nämä mahtavat tuolla messuilla alkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :) Estehyppy alkaa kymmeneltä kumpanakin päivänä. Kestää varmasti useamman tunnin, koska luokkia on kolme kumpanakin päivänä.

   Sekä Lemmikkikanien pet-näyttelyyn ja että SKY:n ulkomuotoon osallistuvat kanit ovat näyttelyhäkeissä 10-18.00 kumpanakin päivänä yleisön nähtävinä. Näyttelyarvostelut alkaa tuolloin kymmeneltä mielestäni, ja arvosteluissa varmasti kestää hetki, koska kaneja on paljon :)

   Poista
 3. Voitko laittaa vaikka instagramiin ilmotusta vähän ennen kun sun ja muumin vuoro on, että tajutaan tulla katsomaan teitä. Ja saako sua tulla moikkaamaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan mä laittaa. Muumi hyppää huomenna ekassa luokassa. Ei olla nyt kisattu hetkeen, niin saa nähdä mitä siitä tulee :D Saa tulla moikkaamaan mua ja Muumia ja Pinjaa myös :)

   Poista