Valjaspuoti

Tauko valjaiden valmistuksessa!
En ompele valjaita tällä hetkellä tilauksesta. 

Teen H-valjaita, lapavaljaita ja hihnoja tilauksesta. Voit tilata minulta sähköpostitse, saara[AT]pupunpaja.fi. Mainitse tilauksessa valjaiden malli, koko ja kuosi, hihnasta väri ja pituus. Valittavissa olevat valjaiden kuosit on kerrottu kuosisivulla ja kokotaulukosta voit katsoa, mikä koko kanillesi sopii. Tarvittaessa voit kysyä neuvoa valjaskokojen kanssa. Mahdollisuus myös isompiin valjaisiin kuin kokotaulukossa näkyy.


Kun olen ottanut tilauksen vastaan, ompelen valjaat heti kun ehdin. Valjaiden teko ei ole varsinaista työtäni, vaan teen tätä ihan yksityishenkilönä harrastuspohjalta. 

Tilauksesi valmistuttua lähetän sinulle sähköpostitse tiedon valjaiden valmistumisesta ja maksutiedot. Et siis maksa mitään ennen kuin minulla on konkreettisesti valmiit tuotteet sinulle. Kun maksu näkyy tililläni valjaat lähtevät postiin.
Hintaan lisätään postikulut, yleensä 1 euro. Postitan kirjekuoressa, joka mahtuu postilaatikkoon.

Vaihto-oikeus

Mikäli sattuisi niin hassusti, että valjaat olisivat kanillesi liian pienet tai suuret, ota minuun yhteyttä. Valjaat on mahdollista vaihtaa oikean kokoisiin, mikäli ne ovat edelleen myyntikuntoiset. Muista huomioida valjaita sovittaessasi, että mikäli kani puree valjaita palautus ei enää onnistu.


Tuotteiden osto tapahtumissa

Ilmoitan aina blogissani jos olen tulossa johonkin kanitapahtumaan. Tapahtumissa myyn ensisijaisesti etukäteen tilanneille, mutta mahdollisuuksien mukaan mukanani voi olla pieni myyntivarasto. Lisäksi voit esimerkiksi pyytää, että saat sovittaa valjaita kanillesi tapahtumassa ja tehdä sen jälkeen valjastilauksen.

36 kommenttia:

 1. miten mittaan kanini,jotta tulee sopivat lapavaljaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokotaulukosta näkyy maharemmin maksimipituus ja viitteitä rodusta/painosta. Jos tarvitset tarkempia ohjeita niin laita mailia ja kerro kanin rotu ja/tai paino. Tarvittaessa voin neuvoa miten laparemmin pituus mitataan, mutta yleensä on sopiva koko löytynyt ihan rodun ja painon perusteella.

   Poista
 2. Siis kun tuossa m-koossa maharemmin pituus on 37cm nii onko siinä sitten säätövaraa pienemmäksi vai? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, eli se on tosiaan maksimipituus, sen pulleampi pupu ei mahdu :D Pienemmäksi siis toki saa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hei, en ole ihan lukkoon lyönyt vielä, mutta enköhän mä vähintään toisena päivänä paikalla ole. Infoan kyl kun olen ihan varma :)

   Poista
 4. Moikka, lähetin sähköpostia! Toivottavasti ehtisivät messareille valmiiksi :)

  VastaaPoista
 5. Teetkä vielä valjaita?

  VastaaPoista
 6. hei, jos sulta tilaa valjaat niin kauan siin menee aikaa et ne on valmiit?

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Teetkö vielä hihnoja? ?
  Mitä väri vaihtoehtoja on? ?

  VastaaPoista
 9. hei, olen tilannut yli kuuukausi sitten valjaat mutta et vastannut kuin kerran että teen viiikonlopun aikana. Valjaista ei kuitenkaan kuulunut mitään. Laitoin uudelleen viestiä, mutta vastausta ei ole tullut. Otatko vielä tilauksia vastaan vai mikä on ongelma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Pahoittelut, että olet joutunut odottamaan. Laitatko uudelleen sähköpostia, koska nyt anonyymi-viestinä en tiedä yhtään kuka olet ja miksi tilauksesi on viipynyt. Minulla on nyt useammat valjaat täällä valmiina, joiden tilaajat eivät ole vastanneet viestiin, jossa ilmoitan tilauksen valmiiksi ja annan maksutiedot. Olisikohan sinun tilauksesi joku näistä lunastamattomista, jos viestini valjaiden valmistumisesta onkin eksynyt jonnekin. Laita tosiaan sähköposti, niin selvitetään asia ja saat valjaasi pikimmiten :)

   Poista
 10. Mistä narusta teet hihnat? :)

  VastaaPoista
 11. Mikä koko on esteristeytykselle parhain koko? Mulla ei ole esteristeytystä mutta joskus kyllä vielä tulee esteristeytys olemaan :)

  VastaaPoista
 12. Minkä värisiä hihnoja saa? Kun tilaisin täältä joululahjaksi parit valjaat ja hihnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihnoja saa nyt mustana, punaisena, pinkkinä, neonvihreänä ja valkoisena. Valkoisessa menee ohut heijastinraita.

   Nyt on ihan oikea aika tilailla joululahjavaljaat ja hihnat. Laitankin päivitystä blogiin tästä asiasta ja nuo hihnojen värit :)

   Poista
 13. Laitain isän kanssa säpöö unohdin mainita hihnan pituuden ja siis ihan se 2,5 m :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä oletin automaattisesti että pituus on 2,5 metriä, kun pituutta ei mainittu viestissä. Teen sitä pituutta normaalisti ja sitten jos toivoo jotain muuta niin sitten teen jotain muuta :D

   Poista
 14. Miksi et vastaa sähköpostissa olevaan viestiini? Haluaisin tietää asian, mutta ei ole kuulunut vastausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, vastailen tänään illalla kaikkien posteihin. Oon kyllä lukenut kaikki, mut en pysty nyt vastailee valjastilausposteihin. Tilaukset oli tammikuun tauolla mm. siksi että varastot piti inventoida ja laskea. Kuten huomaat, en ole blogiin vielä ehtinyt päivittää tilaussivuja. Eli tää tilauspuoli seisoo vielä, illalla kun vieraat on lähtenyt meiltä ja niin hoitelen valjastilauksia :)

   Poista
 15. Kiitos. Olen jo vähän hätääntynyt, että eikö valjaita tule ikinä:D

  VastaaPoista
 16. Laitoin tilauksen tulemaan!
  -Janika Räsänen

  VastaaPoista
 17. Noora Lindgrén, Noora.salmi@gmail.com1. toukokuuta 2016 klo 18.36

  Moi! Lähetin 10.4 valjastilauksen. Olisin vain tiedustellut, että tulikohan sähköposti perille tai teetköhän ylipäätään tällä hetkellä valjaita, kun ei tullut kuittausta? Etten odottele turhaan :)

  VastaaPoista
 18. Moikka! Teetkö valjaita nyt kesälläkin? Laitoin sulle sähköpostia alkuviikosta.

  VastaaPoista
 19. Moikka!
  Miten se mittä pitää litata sillee että jos ois vaikka s kokoset valjaat niin minkä kokoset ne on ja miten se pitää mitata.. Pitääks se niinku mahan ympäryys vaan?

  VastaaPoista
 20. Milloin taas otat tilauksia vastaan? :)

  VastaaPoista